Dvakrat več razlogov za nasmeh

maj 2021

Ljubljana, 20. maj 2021 – Samsung Electronics je napovedal začetek posebnega promocijskega obdobja, kjer z nakupom Galaxy S21 5G pametnih telefonov v dar prejmete tudi Galaxy A02s.

Galaxy S21 5G pametni telefoni predstavljajo revolucijo v svetu ustvarjanja videoposnetkov in fotografij. Odlikuje jih več kot kinematografska 8K ločljivost, s katerimi boste lahko epske fotografije zajemali kar iz videoposnetkov. Pametni telefoni nudijo vse, kar si želite, vključno z najhitrejšim Samsung čipom in izjemno baterijo z dovolj energije za cel dan. Vsi vaši podatki bodo popolnoma varni s Knox varnostno platformo, ki omogoča visoko raven zaščite - vaš pametni telefon varuje prav od čipa navzgor, in tako lahko zares zaupate v nastavljena dovoljenja za vaše podatke in aplikacije.

Samsung je poleg Galaxy S21 pametnih telefonov lansko leto predstavil tudi Galaxy A02s pametni telefon, ki združuje poenostavljeno estetiko s klasičnimi barvami. Zaradi zaobljene oblike je udoben za uporabo in omogoča preprosto gibanje s prsti po zaslonu. Uživali boste lahko v vsebinah na 16,5-centimetrskem brezkončnem-V zaslonu, s HD+ tehnologijo pa bodo vsakodnevne vsebine videti neverjetno ostre.

Promocija poteka med 20. majem in 20. junijem 2021 ter velja v primeru registracije v Samsung Members aplikaciji najpozneje do konca meseca junija. Za več informacij obiščite https://www.samsung.com/si/offer/double-reason-to-smile.

Izkoristite tudi nov Samsung program zvestobe Lounge v Samsung Members aplikaciji, ki vključuje številne odlične popuste, ponudbe in presenečenja. Prednosti Samsung programa zvestobe niso omejene s številom uporab - uporabniki vrhunskih Samsung naprav, kot je tudi Galaxy S21 Ultra, lahko v ugodnostih uživajo do dve leti po aktivaciji računa. Za več informacij obiščite https://www.samsung.com/si/offer/members-lounge/.