Samsung

Olimpijske igre Pariz 2024: Galaxy Z Flip6 olimpijska izdaja dostavljena v roke vsakega športnika OI Pariz 2024 za izkušnjo vredno medalje v času iger

julij 2024

Le nekaj dni pred začetkom olimpijskih iger Pariz 2024 je skoraj 17.000 športnikov in članov olimpijske družine za olimpijske in paraolimpijske igre začelo prejemati svoj Samsung Galaxy Z Flip6 Olympic Edition v razstavnem prostoru Olympic rendezvous™ @ Samsung v olimpijski in paraolimpijski vasi Pariz 2024.

 

Telefon Paris 2024 Olympic Edition je posebna izdaja povsem novega telefona Galaxy Z Flip6, ki je bil 10. julija predstavljen na dogodku Galaxy Unpacked. Da bi zagotovili pravočasno dostavo vsem športnikom iz Pariza 2024 še pred uradnim začetkom prodaje na trgu, je moral Samsung tesneje kot kdaj koli prej sodelovati z Mednarodnim olimpijskim komitejem (MOK) in uskladiti poseben in varnejši program prevoza.

 

Po meri izdelan pametni telefon je posebej zasnovan za izboljšanje izkušenj športnikov v času iger in je prva olimpijska izdaja z umetno inteligenco Galaxy AI. Na njem je vnaprej naložen celoten nabor ekskluzivnih storitev in uporabnih aplikacij, vključno s kartico eSIM s 100 GB podatkov 5G, neomejeno brezplačno kartico za dostop do javnega prevoza in več uradnimi olimpijskimi aplikacijami, ki so oblikovane tako, da športnikom pomagajo odpreti nove izkušnje in se povezati z novimi ljudmi, medtem ko so v Parizu.

 

Samsung kot ponosni svetovni olimpijski in paraolimpijski partner, s telefonom Galaxy Z Flip6 Olympic Edition nadaljuje več kot tri desetletja dolgo zapuščino, ki v podporo olimpijskim igram zagotavlja svojo najsodobnejšo tehnologijo in mobilne inovacije.

 

 

Podpis: Skoraj 17.000 telefonov Samsung Galaxy Z Flip6 Olympic Edition je prispelo v olimpijsko in paraolimpijsko vas Paris 2024 s posebej usklajenim transportom, da bi jih lahko razdelili vsem športnikom na olimpijskih igrah v Parizu 2024. Foto: Samsung.

 

 

Podpis: Bruno Cetraro Berriolo iz urugvajske veslaške reprezentance je kot prvi športnik prejel Galaxy Z Flip6 Olympic Edition v razstavnem prostoru Olympic rendezvous™ @ Samsung v olimpijski in paraolimpijski vasi Paris 2024. Foto: Samsung.

 

 

Podpis: Mozambiška športnica Deizy Nhaquile s svojima Samsung Galaxy Z Flip6 Olympic Edition in z Galaxy S21 5G Olympic Games Edition z olimpijskih iger v Tokiu.

 

Podpis: Člani južnoafriške olimpijske ekipe pri ustvarjanju selfija, ko so prejeli svoj Samsung Galaxy Z Flip6 Olympic Edition v olimpijski in paraolimpijski vasi Pariz 2024. Foto: Samsung.

 

 

Podpis: Športniki nemške ekipe pri snemanju selfija s Samsung Galaxy Z Flip6 Olympic Edition v razstavnem prostoru @ Samsung | Village Plaza. Foto: Samsung.

 

Podpis: Športnici ekipe Velike Britanije pozirata s Samsung Galaxy Z Flip6 Olympic Edition v razstavnem prostoru @ Samsung | Village Plaza. Foto: Samsung.

Podpis: Športniki avstralske ekipe Aran Zalewski, Tom Craig in Ky Willott pri ustvarjanju selfija, potem ko so v razstavnem prostoru @ Samsung | Village Plaza prejeli svoj Samsung Galaxy Z Flip6 Olympic Edition. Foto: Samsung.

 

Podpis: Športnice francoske ekipe Tiziana Raspo, Camelia Bouloukbachi in Pasiphae Lalou Stephanie Martineaud Peret pozirajo z novim Samsung Galaxy Z Flip6 Olympic Edition v razstavnem prostoru @ Samsung | Village Plaza. Foto: Samsung.

Podpis: Členice ekipe Južne Koreje Nam Suhyeon, Lim Sihyeon in Jeon Hunyoung kažejo svoj Samsung Galaxy Z Flip6 Olympic Edition v razstavnem prostoru @ Samsung | Village Plaza. Foto: Samsung.

 

 

Podpis: Članici ekipe ZDA Casey Kaufhold in Jennifer Mucino-Fernandez ponosno kažeta nove posebne značke in Samsung Galaxy Z Flip6 Olympic Edition z ovitkom FlipSuit v razstavnem prostoru @ Samsung | Village Plaza. Foto: Samsung.

 

 

O podjetju Samsung Electronics

Samsung navdihuje svet in oblikuje prihodnost s transformativnimi idejami in tehnologijami. Podjetje na novo opredeljuje svet televizorjev, pametnih telefonov, nosljivih naprav, tabličnih računalnikov, gospodinjskih aparatov, omrežnih sistemov, pomnilnika, sistemskih rešitev LSI, polprevodnikov in rešitev LED ter s svojim ekosistemom SmartThings in odprtim sodelovanjem s partnerji zagotavlja brezhibno povezano izkušnjo. Za najnovejše novice obiščite: http://news.samsung.com.

 

O sodelovanju podjetja Samsung na olimpijskih igrah

Samsung je svetovni olimpijski partner od zimskih olimpijskih iger v Naganu 1998. Športniki in navijači že več kot 25 let zaupajo transformativni mobilni tehnologiji Samsung, da delijo olimpijskega duha po vsem svetu in še naprej oblikujejo digitalno prihodnost olimpijskih iger v Parizu 2024 in onstran. Predanost podjetja olimpijskemu gibanju se kmalu sooča s četrtim desetletjem partnerstva in se razteza do olimpijskih iger v Los Angelesu leta 2028. Samsung namenske inovacije v kategoriji brezžične komunikacije in računalniške opreme, vključno z opremo, ki vključuje umetno inteligenco, virtualno resničnost, razširjeno resničnost in 5G, bodo spremenile kako svet doživlja olimpijske igre.

 

O sodelovanju podjetja Samsung na paraolimpijskih igrah

Samsung je svetovni partner Mednarodnega paraolimpijskega komiteja (IPC) v kategoriji brezžične komunikacije in računalniške opreme. Od zimskih paraolimpijskih iger v Torinu 2006 je podjetje ponosno podpiralo paraolimpijsko gibanje in omogočilo športnikom in oboževalcem po vsem svetu, da delijo navdušenje in navdih iger prek Samsung transformativne mobilne tehnologije. Zavezanost podjetja Samsung paraolimpijskim igram bo razširjena vse do olimpijskih iger v Los Angelesu leta 2028 in se bo praznovala z inovativnimi mobilnimi in računalniškimi izkušnjami, ki jih poganjajo namenske inovacije v kategoriji brezžične komunikacije in računalniške opreme, vključno z opremo, ki vključuje umetno inteligenco, virtualno resničnost, razširjeno resničnost in 5G.