Qualcomm

Podjetje Qualcomm Technologies imenovalo Samsung za predstavitvenega partnerja Snapdragon Pro serije

december 2022

Družba Qualcomm Technologies je sporočila, da je bila družba Samsung Electronics imenovana za uradnega partnerja mobilnih telefonov serije Snapdragon® Pro, ki jih poganja Samsung Galaxy. Tekmovalci serije Snapdragon Pro Series na ravneh Mobile Challenge in Mobile Masters bodo na tekmovanjih, začenši s finalom Snapdragon Pro Series Mobile Challenge na DreamHacku v Valenciji, uporabljali izključno naprave Samsung Galaxy s procesorjem Snapdragon.

 

"Zavezali smo se, da bomo zmogljive naprave Samsung Galaxy s Snapdragonom ponesli v roke milijardam igralcev po vsem svetu in na ta način spodbujali druženje in tekmovanje," je ob imenovanju povedala Stephanie Choi, izvršna direktorica in direktorica marketinga za področje mobilnih doživetij v družbi Samsung. "Kot uradni partner za mobilne telefone serije Snapdragon Pro ta napoved poglablja naše obstoječe partnerstvo s Qualcommom in predstavlja pomemben naslednji korak v našem prizadevanju za razvoj mobilne tehnologije v svetu e-športa."

 

"Sodelovanje med ESL FACEIT Group, družbo Samsung in Qualcommom dokazuje skupno predanost revoluciji mobilnega e-športa z neprimerljivo dostopnostjo in vrhunsko zmogljivostjo," je dejal Don McGuire, podpredsednik uprave Qualcomm Technologies, Inc. in direktor marketinga družbe Qualcomm. "Veselimo se predstavitve vrhunskih funkcij in zanesljivosti naprav Samsung, ki jih poganja Snapdragon in so namenjene predvsem mobilnemu igranju, na katerih bodo tekmovali najboljši svetovni mobilni igralci na največjih mednarodnih prizoriščih e-športa."

 

ESL FACEIT Group (EFG), vodilni ponudnik tekmovalnih iger in e-šport zabave, je serijo Snapdragon Pro Series že vodil kot eno največjih svetovnih mobilnih ešportnih lig z več naslovi, s čimer poudarja svojo prednostno nalogo demokratizacije dostopa do tekmovanj za najnovejšo in naslednjo generacijo strastnih mobilnih igralcev.

 

"Z uporabo vodilne tehnologije podjetij Samsung in Qualcomm, bo EFG še naprej izpopolnjevala tekmovalno izkušnjo mobilnih igralcev po vsem svetu," je dejal Kevin Rosenblatt, podpredsednik za igralne ekosisteme pri skupini ESL FACEIT Group (EFG). "Naše partnerstvo s Qualcommom in družbo Samsung poudarja, da zdaj telefon v vašem žepu bolj kot kdajkoli prej odpira vrata do neverjetnih tekmovalnih igralnih izkušenj in prispeva k ustvarjanju dobe vseh."

 

Za več informacij o seriji Snapdragon Pro obiščite https://snapdragonproseries.com/  in sledite seriji Snapdragon Pro na Facebooku, Twitterju in Instagramu.