Predstavljamo Galaxy Z Fold2 5G: Spremenite obliko prihodnosti

september 2020

Galaxy Z Fold2 5G je predstavnik tretje generacije Samsung prepogljivih telefonov. Združuje osupljiv in drzen dizajn z izpopolnjeno programsko in strojno opremo ter tako premika meje mobilnih izkušenj.

Seul, Koreja1. september 2020 – Samsung Electronics je predstavil najnovejši Galaxy Z Fold2 5G prepogljivi telefon, ki je predstavnik tretje generacije Samsung prepogljivih telefonov. Galaxy Z Fold2 5G nudi številne izboljšave in novosti ter prinaša novo, popolnoma drugačno mobilno izkušnjo. Galaxy Z Fold2 5G z večjim prepogljivim in glavnim zaslonom združuje eleganten dizajn in strokovno izdelavo z novimi intuitivnimi funkcijami za edinstveno mobilno izkušnjo, ki nudi vsestranskost v vsakdanjem življenju.

 

"Pot do naslednje generacije mobilnih telefonov je polna izvirnosti in inovativnosti," je povedal dr. TM Roh, predsednik in vodja oddelka za poslovne mobilne komunikacije pri Samsung Electronics. In dodal: "Pri razvoju Samsung Galaxy Z Fold2 5G smo upoštevali povratne informacije uporabnikov in zagotovili izboljšave strojne opreme, hkrati pa tudi boljšo uporabniško izkušnjo. Dodatno smo okrepili partnerstvo z vodilnimi tehnološkimi družbami, kot sta Google in Microsoft, s čimer bomo preoblikovali izkušnje z mobilnimi telefoni."