Samsung

Predstavljamo nov tablični računalnik Galaxy Tab A8 Več zaslona, več moči in več zmogljivosti

december 2021

Najnovejša serija tabličnih računalnikov Galaxy A optimizira vašo vsakodnevno rutino od zabave do hibridnega učenja

 

 

LJUBLJANA – 17. december 2021 – Podjetje Samsung Electronics Co., Ltd. je napovedalo predstavitev novega tabličnega računalnika Galaxy Tab A8, najbolj poenostavljene in zmogljive naprave iz serije Tab A doslej. Galaxy Tab A8 združuje impresiven zaslon, moč in zmogljivost v tanki in lahki obliki, ki je pripravljena za učenje, zabavo, povezovanje in še več. Gre za izjemno prenosno izkušnjo, ki ustreza vsakdanjemu življenjskemu slogu in proračunu uporabnikov ter se brez težav sinhronizira z drugimi napravami Galaxy.

 

"V svetu, v katerem sta delo in učenje na daljavo postala nekaj vsakdanjega, so tablični računalniki postali nepogrešljiva naprava za mnoge," je dejal Matthew Leem, podpredsednik Skupine za Globalni Marketing  blagovne znamke, MX (Mobile eXperience) Business pri družbi Samsung Electronics. "So odlično orodje za boljši izkoristek naših spletnih dejavnosti tako doma kot na poti. Vemo, da se ljudje vse pogosteje odločajo za uporabo tabličnih računalnikov za video klice, spletne učilnice, igre in prenašanje vsebin, zato smo tablični računalnik Galaxy Tab A8 opremili z odličnimi novimi funkcijami, ki bodo pomagale pri povezovanju."

 

Vse, kar želite videti in početi, je izboljšano

Izkušnja z Galaxy Tab A8 se prične z značilno obliko naprave Samsung in občutkom tabličnega računalnika, ki sta priljubljena pri uporabnikih tabličnih računalnikov serije Tab S. Njena lahka oblika se ponaša z razširjenim 10,5-palčnim zaslonom z izjemno tankim robom in skupnim razmerjem stranic 16:10. Rezultat je 80-odstotno razmerje med zaslonom in ohišjem, kar omogoča veliko bolj poglobljeno izkušnjo gledanja kot pri preteklih modelih tablic. Ne glede na to, ali uporabniki prenašajo priljubljeno vsebino, igrajo igre s prijatelji ali se povežejo z družino na video klicu, štirje zvočniki Galaxy Tab A8 z Dolby Atmos® zagotavljajo bogato zvočno izkušnjo z neprimerljivo več podrobnostmi, globino in realističnim zvokom.

 

S storitvijo Samsung TV Plus in več kot 200 brezplačnimi kanali lahko uporabniki tabličnega računalnika Galaxy Tab A8 uživajo v zabavi v živo in na zahtevo po svojih željah.[1] Za vse nove uporabnike je Galaxy Tab A8 opremljen z dvema mesecema storitve YouTube Premium brez oglasov, tako da lahko svoje najljubše videoposnetke gledate neprekinjeno, v ozadju in brez povezave.[2]

 

Poleg neverjetnega zaslona Galaxy Tab A8 prinaša še več moči in zmogljivosti v serijo Samsung Tab A. Centralni in grafični procesor tabličnega računalnika Galaxy Tab A8 sta bila povečana za 10 %[3], kar zagotavlja hitrejše in bolj gladko delovanje brez neprijetnega zaostajanja. Poleg tega Galaxy Tab A8 ponuja več nivojev možnosti shranjevanja podatkov, tako da lahko uporabniki izberejo tisto, ki jim ustreza. Na voljo so 32 GB, 64 GB ali - kot novost pri Galaxy Tab A8 - 128 GB prostora za shranjevanje. Izkoristite funkcijo razširljive kartice microSD in pridobite do 1 TB prostora[4] . Galaxy Tab A8 bo na voljo tudi s 3 GB ali 4 GB pomnilnika RAM[5]. Baterija z zmogljivostjo 7 040 mAh[6] in do 15W hitrim polnjenjem[7] pomeni, da lahko uporabniki ure in ure pretakajo vsebine, ne da bi jih skrbelo, da bi ostali brez energije.

 

Galaksija udobja in zaščite

Galaxy Tab A8 zagotavlja zabavno in produktivno izkušnjo, ki jo nadgrajuje Galaxy odprti ekosistem naprav in partnerjev, katerega cilj je olajšati in izboljšati vsakdanje življenje. Zadnji dve leti sta dokaz, da lahko tablični računalniki pripeljejo do boljših izkušenj - tako pri delu kot pri zabavi. Galaxy Tab A8 ponuja interaktivno izobraževalno vsebino in priročen starševski nadzor, ki staršem omogoča, da svojim otrokom zagotovijo varno in zanimivo učno okolje doma in na poti. Uporabniki lahko na enem mestu takoj dostopajo do pregleda uporabe naprave in dejavnosti, lahko postavijo meje glede časa pred zaslonom in spremljajo doseganje ciljev pri njihovem doseganju skozi teden. Otroci lahko uživajo tudi v zabavni, prilagojeni izkušnji s tabličnim računalnikom, zahvaljujoč partnerjem, ki jih ima Samsung z globalnimi ponudniki vsebin. Zabavne pa so tudi možnosti prilagajanja domačega zaslona z igrivimi ikonami in barvnimi shemami.

 

Za preprostejšo in zmogljivejšo večopravilnost se zaslon razdeli in omogoča uporabo dveh aplikaciji druge ob drugi. Dodati je možno tudi pojavno okno s funkcijo Multi-Active Window. Uporabnik lahko tako na primer na predavanju hkrati klepeta s sošolci, piše zapiske in si ogleda predstavitev. Pri brskanju po internetu se s preprosto potezo iz trenutnega okna na stran ustvari razdeljeni zaslon. Funkcija povleci in razdeli samodejno odpre drugo okno brskalnika za bolj dinamično brskanje po spletnih straneh.[8]

 

Z kamero na zadnji strani Galaxy Tab A8 z ločljivostjo 8 MP, sprednjo kamero s 5 MP in povsem novo funkcijo snemanja zaslona učenci, učitelji in celo igralci iger ne bodo zamudili ničesar. Posneti je možno jasne in podrobne videoposnetke učnih gradiv ali predavanj ali pa celo sebe pri demonstraciji s svojim glasom in zaslonom. Ta funkcija omogoča snemanje lastnih opomb, ko poudarjate ključne točke ali pišete na zaslon, da se besede ujemajo z videnim, kar pomaga k boljšemu osredotočanju in razumevanju zapiskov. In ko ste pripravljeni na prehod iz tabličnega računalnika Galaxy Tab A8 v pametni telefon Galaxy, lahko med napravama delite besedilo, spletno stran, slike in drugo s hitrim kopiranjem in lepljenjem.

 

Najpomembneje je, da lahko uporabniki zaupajo in brez skrbi uživajo v vseh funkcijah Galaxy Tab A8 saj jo podpira vodilna varnostna platforma Samsung Knox z večplastno zaščito. Prepoznava obraza zagotavlja, da so lastniki Galaxy Tab A8 edini, ki imajo enostaven dostop do svoje naprave. Stalna zaščita osnovne programske opreme v realnem času zagotavlja, da zunanje grožnje ne pridobijo dostopa do naprave.

 

[1] Aplikacija Samsung TV Plus je na voljo brezplačno v trgovinah Galaxy Store in Google Play na posameznih trgih za izbrane uporabnike naprav Galaxy z operacijskim sistemom Android O ali novejšim. Potrebna je omrežna povezava.

[2] Samo za nove naročnike (brez preteklega preizkusa storitev YouTube Premium, YouTube Music Premium, YouTube Red ali Google Play Music). Ugodnost velja samo za naprave, ki bodo aktivirane do 05.03.2022, in jo je treba izkoristiti do 05.04.2022 po srednjeevropskem času. Zahtevana oblika plačila. Po poskusnem preizkusu se zaračuna na podlagi rednega mesečnega obračuna. Preklic kadar koli. Za delna obračunska obdobja ni povračil. Celotni pogoji: https://www.youtube.com/premium/restrictions  Razpoložljivost ponudbe se lahko razlikuje glede na trg.

[3] V primerjavi z Galaxy Tab A7 (2020).

[4] MicroSD kartica je naprodaj ločeno.

[5] Specifikacije pomnilnika RAM / ROM se lahko razlikujejo glede na trg, model, barvo ali operaterja.

[6] Tipična vrednost, preizkušena v laboratorijskih pogojih tretje osebe. Tipična vrednost je ocenjena povprečna vrednost ob upoštevanju odstopanja zmogljivosti baterije med vzorci baterij, testiranimi po standardu IEC 61960.

[7] Priložen je polnilnik 7,75W. 15W adaptivni hitri polnilnik je naprodaj ločeno.

[8] Funkcija Povleci in razdeli (Drag & Split) deluje s storitvami Samsung Internet, Samsung Notes, Moje datoteke, Sporočila in drugimi. Združljivost se lahko razlikuje glede na aplikacijo.