Samsung

Premikajte meje z Galaxy Tab S8 serijo: največji, najdrznejši in najbolj vsestranski tablični računalniki Galaxy vseh časov

februar 2022

Galaxy Tab S8 Ultra se pridružuje skupini Samsung tabličnih računalnikov. Ponuja zmogljivost, resnično impresiven zaslon ter odprt ekosistem naprav in partnerjev za delo ali igro kot še nikoli.

 

Ljubljana 10. februar 2022 – Samsung je na včerajšnjem dogodku predstavil svojo novo serijo Galaxy Tab S8. Novo predstavljene naprave so Galaxy Tab S8, S8+ in prvi tablični računalnik Tab S8 Ultra v seriji z največjim in najdrznejšim zaslonom. Gre za najzmogljivejši Galaxy Tab S, s prefinjeno strojno opremo, vrhunskimi funkcijami in brezhibnim ekosistemom.

Tablični računalniki so vedno bolj pomembni spremljevalci našega vsakdana. Vsak Galaxy Tab S8 ponuja izboljšano izkušnjo videokonferenc z ultra širokimi sprednjimi kamerami, možnostjo treh mikrofonov in inteligentno tehnologijo samodejnega kadriranja[1] za resnično profesionalno izkušnjo videoklicev. Nudi revolucionarne večopravilne zmogljivosti z izboljšanim Multi-Active Windows[2] in Samsung DeX. Za varno in enostavno skupno rabo datotek skrbi Quick Share[3] z zaščitnim geslom, za zmogljivost pa super hitri 4nm procesor. Celoto zaključi še bolj natančno pisalo S Pen. Vse to je zapakirano v najtanjše in najtrše ohišje Armor Aluminium[4] za lažjo prenosljivost. Za še boljšo mobilno izkušnjo pa serija Galaxy Tab S8 deluje z roko v roki z vašim celotnim ekosistemom naprav Galaxy, s funkcijami, kot sta Second Screen in Buds Auto Switch[5].

»Ker se zanašamo na videoposnetke, da ostanemo povezani in se ob njih tudi zabavamo, vemo, da sta najbolj prepričljiva lastnost tabličnega računalnika velik zaslon in prenosljivost,« je povedal TM Roh, predsednik in vodja MX Business pri Samsung Electronics. »Na podlagi dolgoletnih inovacij v mobilnih izkušnjah smo izpopolnili serijo Galaxy Tab S8 in s prvim Galaxy Tab S8 Ultra premaknili meje možnega na tabličnem računalniku,« razloži Roh.

Razširi svoj svet z Galaxy Tab S8 Ultra

Galaxy Tab S8 Ultra ponuja vrhunsko izkušnjo na tabličnem računalniku. S svojim velikim 14,6-palčnim zaslonom Super AMOLED in hitrostjo osveževanja 120 Hz prinaša prepričljivo izkušnjo in se ponaša tudi z najtanjšimi okvirji Galaxy Tab doslej - le 6,3 mm znaša razmerje med zaslonom in ohišjem. Zaslon je nameščen v okvirju Armour, ki je kar za 30 % bolj odporen na praske in kar 40 % manj nagnjen k upogibanju kot Galaxy Tab7. Okvir je tako najtanjši, najlažji, a najmočnejši doslej. Lahko ga prenašate s seboj in uporabljate na poti – vedno se boste potopili v njegove vsebine.

Tab S8 Ultra, opremljen z zmogljivima dvojnima sprednjima kamerama z ločljivostjo 12 MP, spremeni tudi vašo izkušnjo video klicev s profesionalno kakovostjo videa 4K. Napredna strojna oprema deluje povezano s programsko opremo in s tehnologijo Samsung samodejnega uokvirjanja. Med klicem vas samodejno ohranja v fokusu, hkrati pa poveča ali pomanjša, da vključite nove udeležence, ko se vam pridružijo. Zahvaljujoč trem natančnim mikrofonom, ki uporabljajo napredno tehnologijo za zmanjševanje hrupa, da preprečite, da bi moteče neželeno klepetanje v ozadju, motilo vaš klic, boste slišati tako jasno, kot ste videti. Štirje zvočniki z Dolby Atmos®, ki jih najdemo na vseh treh modelih Galaxy Tab S8, zagotavljajo, da vse zveni neverjetno, z realističnimi podrobnostmi in jasnostjo.

Delajte, igrajte se in se povežite kot še nikoli

Ne glede na to, ali želite raziskati svojo umetniško stran, se potopiti v dinamično igranje iger ali preprosto z lahkoto uporabljati večopravilnostni način, je serija Galaxy Tab S8 tablica, ki jo potrebujete za neprekosljivo zmogljivost. Opremljena je s prvim 4nm čipom – najhitrejšim procesorjem v tabličnih računalnikih Galaxy doslej – Galaxy Tab S8 in S8+ nudita tudi dovolj RAM-a in prostora za shranjevanje. Vsi trije modeli pa ponujajo razširljiv prostor za shranjevanje do 1 TB z dodatno kartico microSD.[6]

Serija Galaxy Tab S8 je tudi prva tablica Samsung s podporo Wi-Fi 6E[7], ki zagotavlja še večjo pasovno širino[8], [9]z optimizirano kakovostjo omrežja pa vam ni treba skrbeti za šibke povezave. Vsebino lahko v trenutku delite, kličete ali brišete prejeta sporočila, saj optimizirana kakovost omrežja skrbi za delovanje šibke povezave.

Z Galaxy Tab S8 ste vedno pripravljeni na akcijo, saj jo napaja inteligentna celodnevna baterija, ki podpira ure predvajanja videoposnetkov[10], ko ste sredi filmskega maratona. Podpira 45 W super hitro polnjenje, ki vas lahko vrne na 100 % baterije v le 80 minutah[11]. Če vaše druge naprave potrebujejo povečanje moči na poti, preprosto povežite svoj Galaxy Tab S8 s pametnim telefonom Galaxy S22 s kablom USB-C in neverjetna baterija za hitro polnjenje tablice lahko služi kot prenosni polnilnik[12].

Tab S8 Ultra in Tab S8+ sta opremljena z novim in izboljšanim pisalom S Pen, saj hitrost zapisa z izjemno nizko zamudo[13] zagotavlja neverjetno izkušnjo pisanja in posnema drsenje peresa po papirju. Samsung se je povezal v ekskluzivno partnerstvo s Clip Studio Paint[14], ki vaš pametni telefon spremeni v digitalno barvno paleto, vaše pero S Pen v čopič in obsežen zaslon Galaxy Tab S8 v vaše platno. Prilagodite orodja in izberite možnosti čopiča ter izberite žive barve iz resničnega sveta - iz slik, posnetih s sinhroniziranim telefonom.

Nove zmožnosti snemanja 4K Galaxy Tab S8 Ultra vam zdaj omogočajo zajemanje ostrih, privlačnih videoposnetkov z zadnjo in ultra široko sprednjo kamero. Ustvarjalci vsebine in streamerji lahko brez težav posnamejo vsebine in se igrajo z uporabo prilagodljivih videoposnetkov selfijev[15], ki so zdaj vdelani v Samsungov snemalnik zaslona. Z vrhunskim orodjem za urejanje LumaFusion[16], ki bo kmalu na voljo v Galaxy ekosistemu, boste lahko uporabljali Galaxy Tab S8 in S Pen za natančno urejanje videoposnetkov v 4K.

Obsežen zaslon Galaxy Tab S8 Ultra vam prav tako olajša razdelitev zaslona na več oken s spreminjanjem velikosti, tako da lahko opravljate več opravil, ne da bi morali preklapljati med aplikacijami. V enem pogledu lahko poiščete spletna mesta, pišete predstavitvene diapozitive in se preprosto zabavate.

Tablice igrajo tudi pomembno vlogo pri ohranjanju povezave z drugimi. Samsung je sodeloval z Googlom za še boljše videoklice in izkušnje deljenja v živo[17] prek storitve Google Duo[18]. Skupaj s prijatelji lahko gledate videoposnetke na YouTubu, delite brskalnik, da vam pomaga pri načrtovanju naslednjega srečanja, ali razvijate ustvarjalne ideje z uporabo JamBoarda[19], Googlovega interaktivnega programa table.

Življenje se odpre z galaksijo

Serija Galaxy Tab S8 brezhibno deluje s celotnim odprtim ekosistemom Galaxy. Odprtost pomeni, da vam omogoča prilagodljivost, da določite svojo mobilno izkušnjo in preprosto skupaj uporabljate naprave Galaxy. Zagotovili smo, da vam uporabniški vmesnik Samsung One UI Tab 4 ponuja dosledno in intuitivno izkušnjo, brezhibno povezljivost ter pametne integracije, ki potekajo od vašega Galaxy Tab S8 do pametnega telefona in osebnega računalnika ter nazaj.

Ko se vam na poti porodi ideja, s pisalom S Pen zapišite opomnike v novi in ​​izboljšani aplikaciji Samsung Notes v napravi serije Galaxy Tab S8 in jih pozneje za lažjo preglednost odprite na pametnem telefonu. S serijama Galaxy Tab S8 in Galaxy S22 Ultra vam Quick Share omogoča skupno rabo fotografij, videoposnetkov in datotek med napravami dvakrat hitreje[20] kot prej. Zahvaljujoč samodejnemu preklopu se bodo vaše slušalke Galaxy Buds samodejno združile z vašega Galaxy Tab S8 na vaš Galaxy S22, tako da se lahko uporabniki premikajo med napravami, ne da bi kaj zamudili. Samsung Health je prvič na voljo tudi na tabličnih računalnikih, tako da lahko brskate po videoposnetkih o fitnesu za vsebino vadbe in spremljate svoje zdravje in podatke o telesni pripravljenosti z Galaxy Watch na večjem zaslonu.

Svoj Galaxy Tab S8 lahko spremenite tudi v prenosni drugi[21] Galaxy zaslon na dotik za večopravilnost. Nadgradnja funkcije DeX[22], ki Galaxy Tab S8 preklopi iz tabličnega načina v namizni način, zdaj omogoča pregledna okna aplikacij in preslikavo DeX, ko želite deliti zaslon tabličnega računalnika na zunanjem zaslonu.

Tablica, ki ji lahko zaupate in se ob njej dobro počutite

V današnjem svetu, ki je vedno povezan, je varnost pomembnejša kot kdajkoli prej, zato so vsi trije modeli Galaxy Tab S8 opremljeni z novimi funkcijami. Te vam omogočajo sledenje, kdaj sta kamera in mikrofon vašega tabličnega računalnika v uporabi in vam omogočajo, da takoj blokirate dostop do aplikacije, da preprečite neželeno snemanje. Serija Galaxy Tab S8 je zaščitena z vodilno platformo Samsung Knox Vault, ki šifrira osebne podatke ter ohranja shranjene datoteke in informacije izolirane od glavnega operacijskega sistema naprave. Tako jo zaščiti pred napadi. Vsi člani serije imajo intuitiven čitalnik prstnih odtisov[23], ki omogoča odklepanje naprave z enim dotikom.

Kot del naše zaveze, da uporabnikom zagotovimo najboljšo možno mobilno zmogljivost in izkušnjo, bo serija Galaxy Tab S8 podprta z do štirimi generacijami nadgradenj[24] operacijskega sistema Android. Zdaj lahko milijoni uporabnikov Galaxy še dodatno podaljšajo življenjski cikel svojih naprav, ne da bi zamudili najnovejšo varnost, produktivnost in druge zanimive nove funkcije, saj Samsung še naprej širi ta prizadevanja v našo linijo izdelkov in vaš ekosistem Galaxy.

Izjemen trajnostni dizajn

Galaxy Tab S8 Ultra je na voljo v drzni in brezčasni temno sivi barvi, Tab S8 in S8+ pa v treh prefinjenih odtenkih – temno sivi, srebrni in rožnato zlati[25]. Samsung prav tako predstavlja novo tipkovnico Tab S8 Ultra Book Cover[26], ki funkcionalnost Ultra popelje še dlje s širšimi, osvetljenimi pokrovčki tipk, prilagodljivimi nastavitvami bližnjic in nastavljivimi stojnimi koti postavitve v pokončnem položaju. Tipkovnica Book Cover ima vrhunsko protimikrobno poliuretansko usnje in sledilno ploščico s stekleno prevleko, ki omogoča gladko in odzivno tipkanje. Poleg tega lahko Wireless Keyboard Share[27] poveže vašo povezano tipkovnico s pametnim telefonom Galaxy za enostavno tipkanje tudi pri drugih napravah Galaxy.

Obstaja tudi več načinov, kako izraziti svoj osebni slog s pristnimi dodatki in dodatki za Tab S8, vključno s prozornim etuijem Note View, ki vam omogoča pisanje s pisalom S Pen, tudi ko etui pokriva zaslon, in privlačnim etuijem s pasom. da svoj Tab S8 nastavite v položaj, ki vam najbolj ustreza.[28]

Samsung s ponosom pomaga zmanjšati količino plastike v oceanih in zaščititi planet, saj je Galaxy Tab S8 delno izdelan iz plastičnih komponent, ki so bile predelane iz zavrženih ribiških mrež. S to prakso podjetje pomaga voditi napredno industrijo recikliranja. Naprave Galaxy Tab S8 so na voljo tudi v najtanjši embalaži do zdaj, narejeni iz trajnostnega papirja, ki podjetju omogoča znižanje emisij in proizvodnjo z manj odpadkov.

Razpoložljivost

Galaxy Tab S8 serija je na voljo za prednaročilo na slovenskem trgu pri pooblaščenih Samsungovih prodajnih partnerjih po priporočeni maloprodajni ceni 749 €.

V promocijskem obdobju od 9. februarja do 24. februarja 2022 bodo uporabniki, ki prednaročijo Samsung Galaxy Tab S8, Samsung Galaxy Tab S8 + ali Samsung Galaxy Tab S8 Ultra, prejeli darilo glede na model kupljene naprave - Book Cover Slim s tipkovnico ali Book Cover s tipkovnico.

Za več informacij o prednaročilu obiščite: www.samsung.com/si/offer/preorder-galaxy-tab-S8

Za več informacij o Galaxy Tab S8 obiščite: www.samsung.com/si/tablets/galaxy-tab-s/galaxy-tab-s8-wi-fi-pink-gold-128gb-sm-x700nidaeue/

Za več informacij o Galaxy Tab S8+ obiščite: www.samsung.com/si/tablets/galaxy-tab-s/galaxy-tab-s8-plus-wi-fi-silver-128gb-sm-x800nzsaeue/

Za več informacij o Galaxy Tab S8 Ultra obiščite: www.samsung.com/si/tablets/galaxy-tab-s/galaxy-tab-s8-ultra-wi-fi-graphite-128gb-sm-x900nzaaeue/

 

 

Lastnosti

 

Galaxy Tab S8

Galaxy Tab S8+

Galaxy Tab S8 Ultra

Zaslon

11-palični, 2560x1600, (WQXGA)

276ppi LTPS TFT, do 120Hz

12.4- palični, 2800 x 1752, (WQXGA+) 266ppi Super AMOLED, do 120Hz

14.6- palični, 2960 x 1848, (WQXGA+) 240ppi Super AMOLED, do 120Hz

* Izmerjeno diagonalno kot celoten pravokotnik brez upoštevanja zaobljenih vogalov. Dejanska vidna površina je manjša zaradi zaobljenih vogalov in luknje za kamero.

OS

Android 12.0

Dimenzije

165.3 x 253.8 x 6.3mm

185.0 x 285.0 x 5.7mm

208.6 x 326.4 x 5.5mm

Teža

503g (Wi-Fi) / 507g (5G)

567g (Wi-Fi) / 572g (5G)

726g (Wi-Fi) / 728g (5G)

Kamera

Zadnja

13MP AF + 6MP Ultra široka + bliskavica

Sprednja

12MP (Ultra široka)

12MP (široka) + 12MP (Ultra široka)

Pomnilnik* & shranjevanje

8+128 GB,
microSD do 1TB**

8 GB + 128GB, microSD do 1TB**

* Razpoložljivost prostora za shranjevanje se lahko razlikuje glede na trg, model, barvo ali operaterja. Dejanska razpoložljivost prostora za shranjevanje se lahko razlikuje glede na vnaprej nameščeno programsko opremo ter trg, model, velikost in obliko datoteke.

**MicroSD kartica se prodaja posebej.

Procesor

4 nm 64-bit Octa-Core procesor

Baterija*

8,000mAh (typical)

Super hitro polnjenje 2.0 (do 45W)

10,090mAh (typical)

Super hitro polnjenje 2.0 (do 45W)

11,200mAh (typical)

Super hitro polnjenje 2.0 (do 45W)

* Tipična vrednost, preizkušena v laboratorijskih pogojih tretje osebe. Tipična vrednost je ocenjena povprečna vrednost ob upoštevanju odstopanja v zmogljivosti baterije med vzorci baterij, testiranih po standardu IEC 61960.

** Polnilci se prodajajo posebej.

Povezljivost

5G*, LTE**,Wi-Fi 6E ((802.11 a/b/g/n/ac/ax), Wi-Fi Direct Bluetooth® v 5.2

Storitve 5G so podprte samo na lokacijah, kjer je omogočeno omrežje 5G. Zahteva optimalno povezavo 5G. Dejanska hitrost se lahko razlikuje glede na trg, operaterja in uporabniško okolje.

** Razpoložljivost modela LTE se razlikuje glede na trg ali operaterja.

Barva*

Temno siva, srebrna, rožnato zlata

Temno siva

* Razpoložljivost barv izdelka se lahko razlikuje glede na trg ali prevoznika.

Priklop

Type-C USB 3.2

Senzorji

Merilnik pospeška, geomagnetni senzor, žiroskop, sensor svetlobe, prstni odtis, senzor Hall

GPS

GPS+GLONASS, Beidou, Galileo

Zvok

Quad Stereo Speakers with Sound by AKG, Dolby Atmos®

Mikrofon

3 mikrofoni

Video

Snemanje

4K @ 30fps

Predvajanje

8K @ 60fps

Varnost

Samsung Knox vključuje Samsung Knox Vault

Biometrična avtentikacija

Prstni odtis ob strani

Prstni odtis na zaslonu

Prstni odtis na zaslonu

Dodatki

S Pen (BLE, Inbox)

Book Cover s tipkovnico, Book Cover Slim s tipkovnico, preklopni ovitek, stoječi zaščitni etui, Note View etui, Strap etui

 

S Pen (BLE, Inbox)

Book Cover s tipkovnico, preklopni ovitek, stoječi zaščitni etui

* S Pen in kabel USB Type-C sta priložena. Drugi dodatki so na voljo za nakup posebej. Razpoložljivost ostalih dodatkov se lahko razlikuje glede na trg, prevoznika in prodajalca.

           

* Specifikacije se lahko razlikujejo glede na trg.

* Vse funkcionalnosti, funkcije, specifikacije in druge informacije o izdelku, ki so navedene v tem dokumentu, vključno z, vendar ne omejeno na, prednosti, dizajn, cene, komponente, zmogljivost, razpoložljivost in zmogljivosti izdelka, se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila.

 

[1] Trenutno na voljo v Samsung Camera, BlueJeans, Google Duo, Meta Messenger, Google Meet, New Knox Meeting, Microsoft Teams, Cisco Webex Meet, Zoom. Samodejno kadriranje je na voljo samo pri ultra široki sprednji kameri. Samodejno uokvirjanje prepozna samo ljudi in morda ne podpira določenih ločljivosti in razmerij. Nekatere funkcije morda ne bodo na voljo, ko je vklopljeno samodejno uokvirjanje.

[2] Vse aplikacije morda niso združljive s to funkcijo.

[3] Quick Share je na voljo v pametnih telefonih in tabličnih računalnikih Galaxy z operacijskim sistemom Android različice 10.0(Q) in One UI 2.1 ali novejšim. Za uporabo Quick Share sta potrebni Bluetooth Low Energy in WI-Fi povezava. Vse aplikacije morda niso združljive s to funkcijo.

[4] Armor Aluminium je ohišje na vseh kovinskih komponentah, razen na zaslonu, stranskih tipkah in reži za SIM.

[5] Funkcija samodejnega preklapljanja je na voljo na pametnih telefonih in tabličnih računalnikih Galaxy z One UI 3.1 ali novejšim. Nekatere naprave in aplikacije morda ne podpirajo samodejnega preklopa. Naprave Galaxy morajo biti prijavljene v račun Samsung, da omogočite samodejno preklapljanje.

[6] MicroSD kartica se prodaja posebej. Razpoložljivost podrobnih funkcij (kot sta pomnilnik in procesor) se lahko razlikuje glede na trg in operaterja.

[7] Razpoložljivost omrežja Wi-Fi 6E se lahko razlikuje glede na trg, ponudnika omrežja in uporabniško okolje. Zahteva optimalno povezavo. Potreben bo usmerjevalnik Wi-Fi 6E.

[8] Dvojna hitrost za Wi-Fi 6E, merjena za naprave med uporabo hitre skupne rabe. V primerjavi s hitrostjo na Galaxy Tab S7 (Wi-Fi 6). Dejanska pasovna širina in hitrost se lahko razlikujeta glede na trg, operaterja in uporabniško okolje. Na voljo v napravah z One UI 2.1 ali novejšim, vključno z Galaxy Tab S8, Tab S8+, Tab S8 Ultra, S22, S21 Ultra in Z Fold3.

[9] Zahteva optimalno povezavo 5G. Dejanska hitrost se lahko razlikuje glede na trg, operaterja in uporabniško okolje.

[10] 15 ur predvajanja videa za Tab S8, 13 ur predvajanja videa za Tab S8+ in 14 ur predvajanja videa za Tab S8 Ultra. 82 minut za popolno polnjenje Tab S8 Ultra in Tab S8+. Na podlagi rezultatov internih laboratorijskih testov za lokalni čas predvajanja videa, ki jih je opravil Samsung. Rezultati testa so ocenjene vrednosti vzorca baterije iz različice pred izdajo, preizkušene s privzetimi nastavitvami (glasnost zvoka in ravni svetlosti) brez povezave z Wi-Fi ali mobilnim omrežjem. Življenjska doba baterije se močno razlikuje glede na nastavitve, uporabo in druge dejavnike.

[11] 80 minut za popolno polnjenje Tab S8 in Tab S8+. 90 minut za popolno polnjenje Galaxy Tab S8 Ultra. Dejanska hitrost polnjenja se lahko razlikuje tudi glede na dejansko uporabo, pogoje polnjenja in druge dejavnike. Polnilniki se prodajajo posebej.

[12] 15 W hitro polnjenje je podprto, ko je zaslon Tab S8 Ultra izklopljen in povezan z izbranimi pametnimi telefoni Galaxy, vključno z Galaxy S22, s kablom USB Type-C. Kabli se lahko prodajajo ločeno, odvisno od trga. Ni združljiv z brezžičnim polnjenjem. Hitrost polnjenja se lahko razlikuje glede na pogoje polnjenja in druge dejavnike.

[13] V primerjavi z Galaxy Tab S7. Hitrost zakasnitve 2,8 ms, izmerjena za modela Tab S8 Ultra (14,6'') in Tab S8+ (12,4'') pri uporabi Samsung Notes.

[14] Clip Studio Paint EX 6-mesečna brezplačna preizkusna različica za prve uporabnike naprav Galaxy. Na voljo sta PRO in EX različici Clip Studio Paint. Prednalaganje je podprto na izbranih trgih. Clip Studio Paint za Galaxy lahko prenesete iz trgovine Galaxy Store. Podprti jeziki za nastavitve programske opreme: angleščina, francoščina, nemščina, japonščina, korejščina, španščina in tradicionalna kitajščina. Za vnos besedila arabščina, hebrejščina in urdu še niso podprti. Funkcija daljinskega upravljalnika "Companion Mode", ki je podprta na tablicah in pametnih telefonih Galaxy z Androidom 9 ali novejšim. Za "Companion Mode" morata biti tako gostiteljski kot daljinski upravljalnik povezani v isto omrežje Wi-Fi. Povezljivost se lahko razlikuje glede na Wi-Fi. Pogoji storitve se lahko razlikujejo glede na trg.

[15] Selfie Video v Screen Recorderju podpira snemanje in predvajanje videoposnetkov polne visoke ločljivosti.

[16] LumaFusion za Android bo na voljo za prenos iz trgovine Galaxy Store v prvi polovici leta 2022. Natančen čas razpoložljivosti se lahko razlikuje glede na pripravljenost LumaTouch. Razpoložljivost se lahko razlikuje glede na trg. Potreben je operacijski sistem Android različice 11 ali novejše. Podprti jeziki za nastavitve programske opreme: poenostavljena kitajščina, nizozemščina, francoščina, nemščina, italijanščina, japonščina, korejščina, ruščina, španščina, turščina in ameriška angleščina.

[17] Trenutne aplikacije za skupno rabo med videoklici Google Duo so Google Arts & Culture, Google Maps, Jamboard, Samsung Notes, Samsung Gallery in YouTube.

[18] Google Duo je blagovna znamka družbe Google LLC. Gostitelj za skupno rabo v živo je ob izdaji na voljo uporabnikom serije Galaxy S22 in Galaxy Tab S8, pozneje pa bo na voljo tudi drugim uporabnikom naprav Galaxy z operacijskim sistemom Android S. Za uporabo skupne rabe v živo bodo morda morali udeleženci nadgraditi na najnovejšo aplikacijo Google Duo. Razpoložljivost aplikacije Google Duo se lahko razlikuje glede na trg. Zahteva optimalno omrežno povezavo.

[19] Jamboard je treba prenesti ločeno. Dodatne funkcije lahko zahtevajo nakup.

[20] V primerjavi s hitrostjo na Galaxy Tab S7 (Wi-Fi 6). Dvojna hitrost zahteva, da imata obe napravi Quick Share in Wi-Fi 6E ter da sta povezani z usmerjevalnikom Wi-Fi 6E. Quick Share je na voljo v pametnih telefonih in tabličnih računalnikih Galaxy z operacijskim sistemom Android različice 10.0(Q) in One UI 2.1 ali novejšim. Hitra skupna raba zahteva Bluetooth Low Energy in povezavo WI-Fi. Vse aplikacije morda niso združljive s to funkcijo.

[21] Funkcija drugega zaslona je podprta za osebne računalnike Galaxy Book Windows in Galaxy Tab S7/7+ ali novejše modele. (Za Galaxy Tab S7/S7+ je potrebna posodobitev januarja 2021) Potrebni so modeli osebnih računalnikov Windows 10, ki podpirajo brezžični zaslon, in Windows 10 v.2004 ali novejša različica. (Posodobitev sistema Windows: september 2020 ali pozneje)

[22] Samsung DeX je podprt na izbranih pametnih telefonih in tabličnih računalnikih Galaxy. Dodatne funkcije so na voljo samo v združljivih napravah, vključno z Galaxy S22, Galaxy Tab S8 in napravami z One UI 4.1 ali novejšim. Združljive aplikacije se lahko razlikujejo in v Samsung DeX ni mogoče spremeniti velikosti vseh aplikacij. Dodatki za povezavo zunanjega zaslona naprodaj posebej.

[23] Galaxy Tab S8+ in Tab S8 Ultra imata zaslonske skenerje prstnih odtisov. Galaxy Tab S8 ima stransko nameščen skener prstnih odtisov.

[24] Razpoložljivost in čas nadgradenj in funkcij OS Android se lahko razlikujeta glede na model naprave in trg. Naprave, ki so primerne za štiri generacije nadgradenj operacijskega sistema Android, trenutno vključujejo Galaxy S22 Series (S22/S22+/S22 Ultra), S21 Series (S21/S21+/S21 Ultra/S21 FE), Z Fold3, Z Flip3 in Tab S8 Series (Tab S8 /Tab S8+/Tab S8 Ultra).

[25] Razpoložljivost podrobnih funkcij (kot so pomnilnik, barva in procesor) se lahko razlikuje glede na trg in operaterja

[26] Tipkovnica s ovitki za knjige se prodaja ločeno. Oblika tipkovnice za ovitek knjige se lahko razlikuje glede na model. Razpoložljivost se lahko razlikuje glede na trg in operaterja.

[27] Brezžična skupna raba tipkovnice je na voljo na Galaxy Tab S8/S8+/S8 Ultra in izbranih pametnih telefonih Galaxy, ki imajo One UI 4 ali novejši. Pametni telefon mora podpirati profil Bluetooth HID. Obe napravi morata biti prijavljeni v isti račun Samsung. Učinkovitost se lahko razlikuje glede na uporabniško omrežno okolje.

[28] Razpoložljivost pokrovov in dodatkov se lahko razlikuje glede na model naprave in trg. Ovitki in dodatki se prodajajo ločeno.