Samsung

Samsung na sejmu MWC 2023 predstavlja najnovejše izdelke, storitve in inovacije Galaxy

februar 2023

Družba Samsung Electronics na sejmu mobilne telefonije (MWC), ki od 27. februarja do 2. marca 2023 poteka v Barceloni v Španiji, predstavlja svoje najnovejše izdelke in storitve, vključno s pametnim telefonom Galaxy S23 Ultra in prenosnim računalnikom Galaxy Book3 Ultra. Obiskovalci Samsung razstavnega prostora lahko s pomočjo razstavljenih naprav iz prve roke poglobljeno in interaktivno doživijo najnovejše inovacije Samsung Galaxy.

 

“V družbi Samsung verjamemo, da je prihodnost inovacij Galaxy v trajnostni zavezanosti in odprtem sodelovanju s partnerji,” je povedal TM Roh, predsednik in vodja oddelka Mobile eXperience (MX) Business pri družbi Samsung Electronics. “Na letošnjem sejmu MWC z veseljem predstavljamo, kako naši najnovejši modeli, vključno z Galaxy S23 Ultra in Galaxy Book3 Ultra, ponazarjajo naš pristop k omogočanju novih možnosti, ki izboljšujejo vsakdanje življenje vseh naših uporabnikov.”

 

Epska doživetja z zmogljivimi izdelki in storitvami

Najnovejše Samsung inovacije postavljajo nove standarde za vrhunske mobilne izkušnje, ki jih še izboljšuje ekosistem izdelkov in storitev. Na sejmu MWC 2023 Samsung predstavlja, kako serija Galaxy S23 uteleša zavezanost k vodilnim inovacijam v panogi, z epskimi izkušnjami zajemanja in ustvarjanja vsebin ter bolj ekološko ozaveščeno zasnovo.

 

Napreden sistem kamer na napravah Galaxy S23 serije daje uporabnikom več svobode pri raziskovanju njihove ustvarjalnosti in jim omogoča zajemanje resnično filmskih fotografij in videoposnetkov. Obiskovalci razstavnega prostora lahko preizkusijo povsem nove funkcije fotoaparata telefona Galaxy S23 Ultra, vključno z možnostmi Nightography za zajemanje posnetkov pri šibki svetlobi, 200 MP senzorjem Adaptive Pixel[1] za fotografije z neverjetnimi podrobnostmi ter naprednimi portretnimi fotografijami s funkcijo AI Stereo Depth Map. Galaxy S23 serija igralcem in ustvarjalcem ponuja najhitrejšo in najzmogljivejšo[2] izkušnjo, kar jih je bilo doslej pri Galaxy. Obiskovalci lahko na razstavnem prostoru igrajo dirkalne igre in tako izkusijo izjemno igralno zmogljivost telefona Galaxy S23 Ultra.

 

Jedro inovacij telefona Samsung Galaxy Ultra je povezana izkušnja z razširjenim ekosistemom Galaxy. Obiskovalci lahko raziščejo brezhibne funkcije povezave med telefonom in računalnikom s povsem novim Galaxy Book3 Ultra, ki omogoča hitro in brezhibno preklapljanje med različnimi napravami, zasloni in operacijskimi sistemi. Obiskovalci sejma MWC lahko odkrijejo tudi najboljše Samsung storitve za boljše spanje s storitvijo Samsung Health na uri Galaxy Watch5, denarnico Samsung Wallet ter povezovanje in nadzor domačih naprav s storitvijo SmartThings. Raziščejo lahko tudi neskončne možnosti prilagajanja, ki so na voljo na napravah Galaxy z uporabniškim vmesnikom One UI 5.1 ali na zapestju z neštetimi pasovi ure, med katerimi lahko izbirajo.

 

Vse inovacije Galaxy S23 serije, ki postavljajo nove standarde, se nahajajo v napravah, ki se ponašajo z osupljivo obliko, ki spodbuja Samsung trajnostno zavezo. Galaxy S23 serija vključuje reciklirane materiale v več sestavnih delih naprave kot katerikoli drug prejšnji pametni telefon Galaxy[3] in je izdelana vzdržljivo in trpežno, zato bo zanesljiva še vrsto let. Na razstavnem prostoru lahko obiskovalci spoznajo Samsung zavezo konceptu "vsakodnevne trajnosti" in si ogledajo poglobljeno umetniško instalacijo, sestavljeno iz več generacij naprav serije S, ki so bile reciklirane.

 

Samsung na sejmu MWC tudi svojimi partnerji

Samsung verjame v odprto sodelovanje in razvoj z vodilnimi partnerji v panogi, da bi skupaj ustvarili najboljše izkušnje za svoje uporabnike. Zahvaljujoč temu pristopu, bodo obiskovalci letošnjega sejma MWC lahko zasledili Samsung naprave in storitve na razstavnih prostorih različnih partnerjev. Udeleženci lahko obiščejo avenijo Android (med dvoranama 2 in 3) in se seznanijo z ekološko ozaveščenimi materiali, uporabljenimi v seriji Galaxy S23, prilagodijo zvočna obvestila na najnovejših pametnih telefonih Galaxy in celo posnamejo nekaj selfijev neposredno z razstavljene ure Galaxy Watch5. Prav tako bo Samsung del razstavnega prostora Qualcomm (dvorana 3, 3E10), kjer bodo obiskovalci lahko preverili vrhunsko zmogljivost telefona Galaxy S23 Ultra s povsem novo mobilno platformo Snapdragon® 8 Gen 2 za Galaxy. Na razstavnem prostoru Samsung Display Booth (dvorana 2, 2K40) bo prikazana vzdržljivost Samsung ultra tankega stekla (UTG), ki se uporablja pri telefonu Galaxy Z Fold4. Obiskovalci pa bodo lahko iz prve roke izkusili tudi tudi jasen in živahen dinamični zaslon AMOLED 2X, ki se uporablja v seriji Galaxy Book3.

 

Ob predstavitvi najnovejših izdelkov bo Samsung z oglasi za Galaxy S23 serijo, Galaxy Book3 serijo in družino naprav Galaxy poskrbel za popolno predstavitev na osrednjih lokacijah sejma Fira Barcelona Gran Via. Te lokacije vključujejo veliki oglasni pano, oglas nad glavnim vhodom ter zunanje drogove za zastave in viseče transparente.

 

Samsung razstavni prostor MX (dvorana 3, 3I10) na sejmu MWC se nahaja v dvorani 3 sejma Fira Barcelona Gran Via.

 

O družbi Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung navdihuje svet in oblikuje prihodnost s transformativnimi idejami in tehnologijami. Podjetje

na novo opredeljuje svet televizorjev, pametnih telefonov, nosljivih naprav, tabličnih računalnikov, digitalnih naprav, omrežnih sistemov ter pomnilnika, sistemskih rešitev LSI, livarskih rešitev in LED.

Za najnovejše novice obiščite: http://news.samsung.com.

 

[1] Posodobljena tehnologija Samsung združevanja slikovnih pik pri telefonu Galaxy S23 Ultra omogoča izhodne možnosti 200 MP, 50 MP in 12 MP.

[2] Galaxy S23 serija ima mobilno platformo Snapdragon® 8 Gen 2 za Galaxy, ki je optimizirana za družbo Samsung in ekskluzivna ob predstavitvi serije Galaxy S23. Trditev o najhitrejšem Snapdragonu na svetu velja od 1. februarja 2023.

[3] Galaxy S23 Ultra uporablja reciklirane materiale v 12 notranjih in zunanjih sestavnih delih (Galaxy S23+ in S23 pa v 11 notranjih in zunanjih sestavnih delih) v primerjavi s šestimi notranjimi sestavnimi deli v Galaxy S22 Ultra.