Samsung

Samsung v Ljubljano prinaša zabavno avanturo lov na Galaxy Z Flip6

julij 2024

Podjetje Samsung Electronics ta vikend, 26. in 27. julija, v Ljubljano prinaša edinstveno aktivacijo Flip v mestu. Pripravite se na razburljiv lov na skrite maketne vzorce novega Samsung Galaxy Z Flip6 in osvojite fantastične nagrade! Glavna nagrada je novi prepogljivi telefon Samsung Galaxy Z Flip6, ki ga poganja Galaxy AI.

 

Na skrivnih lokacijah po Ljubljani bodo skriti maketni vzorci Galaxy Z Flip6, ki bodo čakali, da jih sodelujoči najdejo. Najditelj mora nato odnesti maketni vzorec v Samsung Experience Store - SES[1] CityPark in se tako uvrsti v žreb za glavno nagrado. Glavni nagrajenec/-ka bo objavljen v soboto na spletni strani flipvmestu.si. Prvih 50, ki bodo prinesli vzorec v SES CityPark, pa bo prejelo tudi lepo poletno darilo.

 

Osrednja platforma, kjer boste lahko naši namige za ulov Galaxy Z Flip6, je spletna stran Flip v mestu. Skrite maketne vzorce pa bodo udeleženci lahko lažje našli tudi s pomočjo info točke, ki se nahaja v Loliti, na Cankarjevem nabrežju 1. Pri aktivaciji bosta sodelovali tudi vplivnici Noemi Žonta in Lina Sevčnikar na njunih Instagram profilih, koristne namige pa bo zaslediti tudi na Radiu Center. Prav tako boste v mestu lahko srečali Samsung promotorke, ki vam bodo v živo podale informacije za lov na novi Galaxy Z Flip6.

 

Galaxy Z Flip6: Prilagodljivost in ustvarjalnost

Galaxy Z Flip6 je zasnovan za maksimalno prilagodljivost in ustvarjalnost. Čeprav se je zaradi vizualne privlačnosti ta telefon večkrat znašel v damskih torbicah, se bo zaradi novih funkcij zdaj pogosteje znašel tudi v moških žepih. Zunanji zaslon FlexWindow omogoča dostop do funkcij, podprtih z umetno inteligenco, brez potrebe po odpiranju telefona. Funkcija Predlagani odgovori (Suggested replies) analizira zadnja sporočila in ponuja ustrezne odgovore, medtem ko prilagodljivi pripomočki zagotavljajo, da imate vedno pri roki najnovejše informacije in funkcije.

Kamera FlexCam omogoča samodejno iskanje najboljšega prizora za posnetek, s čimer zagotavlja popolne fotografije in videoposnetke. Funkcija Samodejna povečava (Auto Zoom) prepozna motiv in prilagodi povečavo za optimalen posnetek, medtem ko funkcija Nightography zagotavlja odlične nočne posnetke tudi v slabih svetlobnih pogojih.

 

Ne zamudite priložnosti za zabavno in dinamično raziskovanje Ljubljane ter možnost osvojitve najnovejšega telefona Samsung Galaxy Z Flip6. Pridružite se nam ta vikend in bodite del nepozabne akcije Flip v mestu.

 

Za več informacij obiščite spletno stran flipvmestu.si.

 

 

O podjetju Samsung Electronics

Samsung navdihuje svet in oblikuje prihodnost s transformativnimi idejami in tehnologijami. Podjetje na novo opredeljuje svet televizorjev, pametnih telefonov, nosljivih naprav, tabličnih računalnikov, gospodinjskih aparatov, omrežnih sistemov, pomnilnika, sistemskih rešitev LSI, polprevodnikov in rešitev LED ter s svojim ekosistemom SmartThings in odprtim sodelovanjem s partnerji zagotavlja brezhibno povezano izkušnjo. Za najnovejše novice obiščite: http://news.samsung.com.

 

[1] Trgovina Samsung Experience Store se nahaja v 1. nadstropju nakupovalnega središča CityPark Ljubljana.